Bolid de 300.000 de euro pe străzile Clujului!

Campionatul Naţional de Dragracing de la Jucu de Sus a fost întâlnirea amatorilor de cai putere. Acestora li s-a alăturat şi  Cezar Negoiţă, un bucureştean care e director al unei companii de tranzacţii bursiere din Bangkok, Thailanda, care şi-a etalat bolidul de 300.000 de euro, un Lamborghini Aventador.

Tânărul milionar a venit în România special pentru competiţia din fostul „Nokia Village”. Omul de afaceri are mai multe maşini de curse, însă duminică a vrut să concureze cu noua sa achiziţie, care a costat 307.000 de euro. Maşina a parcurs cei 400 de metri ai cursei în 10 secunde şi 9 sutimi. El a explicat la faţa locului că maşina nu a fost pregătită pentru curse, ci e varianta din fabrică, însă automobilul Nissan, pe care a vrut iniţial să îl folosească la concurs s-a defectat la o planetară.

Cezar Negoiţă are 32 de ani şi este unul din cei mai tineri milionari români. După ce a activat în domeniu la Bucureşti, el a primit o ofertă de a conduce o companie de tranzacţii bursiere în Thailanda. După cum a relatat la Jucu, Negoiţă a refuzat de curând o ofertă de a semna un contract pe o perioadă nedeterminată cu conducerea acesteia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.