Niculescu mai are nevoie de 3 jucători înaintea startului de sezon!

După ce a rămas fără cei mai buni 14 jucători în intersezon, jucători care au ajuns la Petrolul Ploieşti odată cu fostul finanţator, antrenorul Universităţii Cluj, Claudiu Niculescu, nu are deloc motive de bucurie după cele două săptămâni de cantonament în Austria, acolo unde echipa încropită de Ana Maria Prodan nu a obţinut nicio victorie în cele 5 amicale disputate cu echipe modeste şi reuşind să însrie doar un singur gol: 0-1 cu Legia Varşovia, 0-0 cu Pasching, 0-1 cu Grodig, 0-0 cu Skenderbeu şi 1-3 cu Dukla Praga. Dar chiar şi aşa, antrenorul în vârstă de 36 ani se arată optimist şi crede că echipa îşi poate îndeplini obiectivul.

Niculescu ar mai avea nevoie de încă 3 jucători pentru a forma un lot competitiv înaintea noului sezon: un „închizător”, un fundaş şi un atacant.

„Rezultatele nu au fost cele pe care mi le-am dorit, dar e normal pe de o parte, pentru că 90% dintre băieţi s-au văzut acum pentru prima dată. Urmează ca săptămâna viitoare să mai facem două-trei transferuri pentru că mai avem nevoie de jucători. Aş vrea să mai aducem un atacant, un fundaş şi poate un mijlocaş la închidere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.