Nimeni nu e uitat de sărbători. Vârstnicii de la Centrul de Îngrijire și Asistență din Cluj au primit și anul acesta cadouri de Crăciun

Administrația clujeană continuă de 16 ani să le aducă o bucurie în pragul sărbătorilor de Crăciun vârstnicilor de la Centrul de îngrijire și Asistență pentru vârstnici din Cluj (DGASPC Cluj), oferindu-le un cadou simbolic din partea comunității noastre.

Chiar dacă anul acesta este pandemie, tradiția a continuat și seniorii Clujului au primit și anul acesta pachetele oferite de primărie.

De obicei, vizita este una plină de emoție, însă contextul actual nu ne-a permis o strângere de mână sau o îmbrățișare ca în ceilalți ani. Sper totuși ca darurile să le fie de folos în aceste momente iar vârstnicii să rămână în continuare cu sufletul primitor și cald.

Cu această ocazie, aș dori să mulțumesc și personalului acestui centru pentru munca depusă în tot acest timp și pentru grija purtată fiecărui vârstnic în parte!

Dragi clujeni, vă îndemn și pe dumneavoastră, dacă puteți să faceți un bine, să îl faceți! Sărbători fericite„, a declarat primarul Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.