Noaptea Privighetorilor în Grădina Botanică „Alexandru Borza” din Cluj

Societatea Ornitologică Româna anunță organizarea celei de-a cincea ediții a evenimentului „Noaptea Privighetorilor”, pe 23 mai, la Grădina Botanică din Cluj.

Evenimentul va marca un duel între muzicienii din păduri și cei din orașe, păsări cântătoare contra soliști și interpreți de muzică clasică, care va avea loc cu începere de la ora 18:00, în Grădina Botanică. Acțiunea face parte din proiectul „Păsările Clujului prin muzică și tradiție”.

Ca de obicei, „Noaptea Privighetorilor” începe cu un tur ornitologic ghidat, de la ora 18:00. Participanții vor merge să vadă și să asculte păsările cântătoare, iar apoi pot admira o expoziție fotografică cu tema „Păsări ÎnCântătoare”.

De la ora 19.00 începe concertul de muzică clasică, în Grădina Romană. Anul acesta se vor putea asculta piese compuse de Enescu, Ravel, Beethoven, Mouquet, Prokofiev, Mozart, Webern, Dvořák. Vor cânta Eva Butean, Dioszegi Benjamin, Raluca Ilovan, Teodora Buia, Sonia Vulturar, Fodor Lilla, Daniel Demian.

Participarea la eveniment este gratuită, dar biletul de intrare în Grădina Botanică costă 6 lei. În caz de vreme nefavorabila evenimentul se va desfășura în sala Casino din Parcul Central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.