Primul transfer bifat de CFR Cluj pentru sezonul următor

CFR Cluj a încheiat play-off-ul sezonului competițional 2016-2017 pe poziția a 4-a în Liga 1, cu 33 de puncte, dar insolvența nu îi dă dreptul să evolueze în cupele europene.

Oficialii clubului au început deja campania de reconstrucție a echipei și a bifat primul transfer. Este vorba de muntenegreanul Sasa Balic, 27 ani, fotbalist care poate evolua atât fundaș central, cât și fundaș stânga, urmând să îl înlocuiască, cel mai probabil, pe Ionuț Larie, transferat de FCSB.

Balic a semnat deja cu gruparea din dealul Gruia și nu e străin de fotbalul românesc, acesta evoluând sezonul trecut în tricoul lui ASA Târgu Mureș. Jucătorul a fost convins să vină la CFR de impresarul Bogdan Mara, despre care se zice că ar putea ocupa o funcție oficială în cadrul clubului din această vară.

În ultimul sezon, Balic a îmbrăcat tricoul celor de la FK Sarajevo, pentru care a bifat 19 meciuri şi a reuşit un gol.

Munteneagreanul a evoluat în cariera sa la OFK Belgrad, OFK Grbalj, Inter Zapresic, Kryvbas, Metalurg Zaporoje, ASA Tg. Mureş şi FK Sarajevo. Acesta a îmbrăcat tricoul naționalei țării sale la categoriile U17, U19, U21, iar la seniori a strâns 12 selecţii în tricoul Muntenegrului.

Vasile Miriuţă a anunțat și jucătorii care vor pleca de la CFR în perioada imediat următoare. „Pleacă sigur Lopes, Bud, Juan Carlos și încă 3-4 jucători care sunt sub contract. Echipa se va construi în jurul lui Deac și Camora, vom face o echipă puternică. În proporție de 80-90%, vom lua jucători de afară, e foarte greu să aduci un jucător precum Budescu. Am și vorbit despre unii jucători. Așteptăm acum să ieșim din insolvență”, a spus Miriuţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.