Pandurii Târgu Jiu va juca, din nou, pe Cluj Arena în grupele Europea League

În cazul unei calificării a formației Pandurii Târgu Jiu în grupele Europea League, gruparea gorjeană va disputa meciurile de pe teren propriu pe Cluj Arena din această fază a competiției.

Reprezentanţii UEFA au inspectat, vineri, Cluj Arena pentru omologarea arenei. Delegaţii au verificat tribunele, căile de acces şi anexele stadionului, sălile de lucru şi pentru activităţi mass-media, precum şi terenul de joc şi vestiarele.

„În cazul în care Pandurii Târgu Jiu va accede în grupele Ligii Europa, meciurile de pe teren propriu se vor putea disputa pe stadionul Cluj Arena”, se arată în comunicatul clubului Pandurii.

La începutul săptămânii viitoare UEFA se va pronunţa asupra clasificării Stadionului Municipal din Drobeta Turnu Severin în vederea disputării meciurilor din preliminariile şi play-off-ul Ligii Europa. Inspecţia la arena din Severin a avut loc la 25 iunie.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu va juca în turul trei preliminar al Ligii Europa. Tragerea la sorţi a acestei faze va avea loc în 15 iulie, la Nyon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.