Noi zboruri de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca!

Noi zboruri vor fi operate de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, iar de anul viitor va crește frecvență unor zboruri deja existente.

avion aeroport cluj

O nouă destinaţie spre Germania a fost anunţată de una dintre companiile low-cost care operează pe Aeroportul din Cluj-Napoca. Astfel, de anul viitor va fi introdusă cursa aeriană Cluj-Berlin, care va avea o frecvenţă de două zboruri pe săptămână.

De asemenea, vor fi introduse alte trei rute noi. Este vorba de zboruri la Alicante în Spania, Billund în Danemerca și Doncaster, Sheffield în Marea Britanie. Aceste zboruri vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320.

„Având în vedere noile destinații, noile frecvențe să știți că partea optimistă este că în 2017 vom avea 2 milioane de pasageri”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj-Napoca.

De anul viitor va crește și frecvența de zbor pe rute deja existente. Astfel, pe aeroportul din Cluj vor fi operate 20 de zboruri spre Londra, în loc de 14, 4 zboruri în loc de 3 spre Bruxelles Charleroi și spre Malmo, Nuremberg și Tel Aviv.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.