Orange lansează în exclusivitate în România ceasurile Vector (P)

Începând de astăzi, Orange lansează în exclusivitate în România ceasurile Vector. Clienții pot achiziționa noile modele de smartwatch din Orange shop-urile din București și din țară, precum și de pe magazinul online, la prețuri între 299 euro și 499 euro.

ceas vector

Prin includerea în oferta sa a modelelor Vector Watch, Orange răspunde nevoilor clienților săi care își doresc un smartwatch cu tehnologie intuitivă, care arată ca un ceas normal și este dotat cu o baterie ce rămâne încărcată mai mult timp. Vector Watch vine astfel în completarea ofertei de accesorii wearable a Orange, care a înregistrat în prima parte a anului vânzări de patru ori mai mari comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

„Orange a fost primul operator telecom care a intuit succesul produselor de tip wearable. Acordăm, așadar, o mare atenție inovației și nevoii de conectivitate a clienților noștri, iar ceasurile Vector urmează îndeaproape această direcție prin îmbinarea unor caracteristici de mult așteptate de întreaga piață – design premium, durată mare de viață a bateriei și tehnologie intuitivă.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Vector Watch, în cele două variante – Luna, cu aspect rotund și Meridian, cu carcasa dreptunghiulară – este un ceas exponent al designului minimalist ce se evidențiază prin stilul său simplu și rafinat în rândul modelelor smartwatch existente pe piață.

Oferta pentru România include colecțiile Performance, Contemporary și Classic ce grupează 3 modele Meridian și 9 modele Luna. Ceasurile Vector sunt gândite atât pentru iubitorii de ținute business, cât și pentru ținutele sport sau casual.

Fabricat din oțel inoxidabil cu finisaje rafinate și bine conturate, Vector Watch oferă o autonomie a bateriei de 30 de zile și este singurul smartwatch de pe piață compatibil cu cele mai populare sisteme de operare – iOS, Android și Windows Phone.

Sistemul său de notificare permite utilizatorului să citească sau să respingă mesajele primite pe telefon cu o simplă mișcare din încheietura mâinii, iar funcțiile sale de comportament contextual permite ceasului să învețe în timp anumite gesturi pe care posesorul său le repetă și să reacționeze în conformitate.

Spre exemplu, cu un Vector Watch pe mână poți vedea dintr-o privire ce întâlniri ai programate în acea zi, cine sună sau cine a trimis mesaje. Totodată, senzorii de înregistrare a activității personale pot furniza un sumar al activității fizice de peste zi (viteză, număr de pași, distanța parcursă și altele). Împreună cu aplicațiile specifice de fitness, utilizatorul poate stabili și urmări anumite obiective în privința stilului său de viață. Aspectul fețelor ceasului, împreună cu alarmele sau fusurile orare pot fi modificate pe baza aplicațiilor la care fiecare posesor are acces.

Despre Vector Vector Watch proiectează şi dezvoltă tehnologie purtabilă (wearables) pentru a simplifica stilul de viaţă modern. Dedicată ţelului de a livra creaţii de cea mai înaltă calitate, echipa Vector îmbină designul impecabil şi materialele de excepţie cu software de ultimă generaţie şi experienţe unice pentru utilizatori, cu scopul final de a îmbogăţi vieţile clienţilor noştri. Tehnologia inteligentă Vector Watch furnizează utilizatorilor informaţii relevante, contribuind astfel la optimizarea provocărilor ce intervin in viaţa de zi cu zi, într-o manieră discretă ce păstrează frumuseţea şi eleganţa unui ceas premium.

Despre Orange Orange este lider de piaţă în România cu 10,205 milioane de clienţi şi venituri de 453,9 milioane de euro la 30 iunie 2015. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 248 milioane de clienţi pe cinci continente.

Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV.

Pentru detalii vizitați https://www.orange.ro/smartwatch-vector/.

One thought on “Orange lansează în exclusivitate în România ceasurile Vector (P)

  1. Gigantul in telecomunicatii si-ar putea indrepta privirea pe viitor si inspre marca Wonlex ideala pentru micutii care au trebuie sa tina legatura cu parintii lor atunci cand ies la joaca. Voi ce ziceti?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.