Nominalizări pentru Zmeura de Aur – Care au fost cele mai proaste filme în 2017

Nominalizările pentru Zmeura de Aur, trofeul decernat celor mai nereuşite performanţe de pe marele ecran, au fost anunţate, iar „Fifty Shades Darker” este prezent în 8 din cele 9 categorii ale premiilor ajunse, anul acesta, la a 38-a ediţie.

Pe lista nominalizaţilor pentru cel mai puţin dorit premiu de la Hollywood se află Tom Cruise, Johnny Depp, Sir Anthony Hopkins şi Emma Watson.

„Cincizeci de Umbre Întunecate”, al doilea film din trilogia inspirată din romanele scrise de E.L. James, conduce în topul nominalizărilor pentru Zmeura de Aur.

Pelicula apărută anul trecut, de Sfântul Valentin, a fost nominalizată pentru cel mai prost film, cel mai prost scenariu, cel mai prost sequel şi cea mai proastă combinaţie pe marile ecrane, cel mai prost actor – Jamie Dornan, cea mai proastă actriţă – Dakota Johnson, cea mai proastă actriţă în rol secundar – Kim Basinger şi cel mai prost regizor – James Foley.

Din 9 categorii, „Cincizeci de Umbre Întunecate” a ratat o singură nominalizare.

Cu şanse să câştige Zmeura de Aur pentru cel mai prost film mai sunt Baywatch, The Emoji Movie, Mumia şi cea mai nouă producţie a seriei Transformers.

Lista nominalizărilor pentru cel mai prost actor poate fi uşor confundată cu cea pentru Oscaruri: Johnny Depp, Tom Cruise, şi Mark Wahlberg.

Nume şi mai grele apar în competiţia pentru Zmeura de Aur acordată pentru rol secundar: Javier Bardem, Russel Crowe, Mel Gibson şi Sir Anthony Hopkins. Fiecare dintre ei are un Oscar.

Decernarea premiilor Zmeura de Aur va avea loc pe 3 martie, cu o zi înaintea, galei Oscarurilor. De obicei, laureaţii nu vin să-şi ridice trofeele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.