Noul sediu al Serviciului de Înmatriculări și Permise Auto a fost inaugurat oficial, în Someșeni – FOTO

Serviciul de Înmatriculări și Permise Auto s-a mutat din cartierul Gheorgheni, de pe strada Albac, într-un sediu nou și modern lângă oficiul Vama Cluj din cartierul Someșeni, pe strada Traian Vuia nr. 157.

Noul sediu a fost realizat pe baza unei colaborări instituționale între Primăria Cluj-Napoca, Instituția Prefectului Județul Cluj și Ministerul de Finanțe.

Astfel, luni, 16 noiembrie, sediul nou al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului județului Cluj a fost inaugurat oficial în prezența primarului Emil Boc și prefectului Mircea Abrudean.

Investiția municipalității în acest nou sediu a fost de 431.758 lei (fără TVA) și va avea 80 locuri de parcare, reamenajarea trotuarelor, înființarea unei stații de autobuz în fața clădirii și a unei treceri de pietoni.

Pe lângă diminuarea aglomerației în cazurile legate de funcționarea acestui serviciu, obiectivul municipalității a fost să contribuim la a face cât mai ușoare pentru cetățean procesele legale necesare.

Cum arată noul sediu:

De asemenea, în incinta clădirii este deschis și un birou al Primăriei Cluj-Napoca pentru plata taxelor necesare la înmatriculări, radierilor auto ș.a., astfel încât toate operațiunile legale obligatorii sa poată fi derulate pe loc, fără a fi necesare alte deplasări.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.