Nu mai căuta o firmă de curățenie în Cluj? Alege Clean Compact. Servicii profesionale de curățare a pavajelor, pardoselilor, mochetelor sau gardurilor, cu cele mai moderne echipamente

Una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntăm cei care locuim la casă, și nu numai, este curățarea pavajului sau a unei pardoseli, mai ales că aceste necesită o atenție sporită, echipamente și aparatură de ultimă generație și soluții speciale.

Curățarea unui pavaj din beton nu se face foarte simplu, cu un furtun clasic sau cu mopul, ci cu un echipament special, cu jet sub presiune pentru a elimina toate petele și murdăria, lăsând zona igienizată. 

Știm cu toții cât este de dificil și ce efort trebuie să depuneți pentru a curăța un pavaj de beton din curte, echipa Clean Compact s-a specializat pe acest serviciu de care avem atât de mult nevoie și dispune de toate echipamentele de ultimă generație pentru a reda pavajului strălucirea de altădată.

Voi vă relaxați, iar noi ne vom ocupa de toate treburile murdare!

Așa că, dacă nu vreți să aveți o bătaie de cap în plus și să depuneți efort la curățarea pavajului, merită să apelați cu încredere la o echipă dedicată în servicii curatenie Cluj care să vă scape de această problemă.

Printre alte servicii de care ne ocupăm, le trecem în reviste pe următoarele: curățarea canapelelor sau fotoliilor, tapițeriilor, ferestrelor și fațadelor cu ajutorul unei schele metalice telescopice, toaletarea copacilor sau întreținerea spațiului verde.

Și asta nu e totul, avem experiența necesară și „arsenalul” potrivit și pentru curățarea gardurilor din beton, lemn sau metal, echipamentele potrivite și cele mai eficiente soluții de curățenie.

Pentru comenzi și mai multe detalii despre preț, apelați-ne la numărul 0757463649 sau printr-un mesaj privat pe pagina noastră de facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.