O echipă de studenți de la UTCN va fi prezentă la un concurs în Boston

Cea de a 12-a ediție a concursului „Undergraduate seismic design”, organziat de Student Leadership Council, va avea loc în perioada 31 martie – 3 aprilie, în Boston, USA, iar o echipă clujeană formată din studenți de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca va avea ocazia să își prezinte macheta supusă unei simulări seismice denumită Becon Tower.

Concursul aduce ca în fiecare an competiţia tricourilor unde fiecare echipă participantă trebuie să prezinte un design al unui tricou care să se încadreze în cerinţele competiției, dar în acelaşi timp să prezinte o viziune şi un design cât mai original încadrându-se în cerinţele organizatorilor (alegerea culorii de bază a tricoului şi un design faţă-verso a tricoului în care să fie inclusă sigla EERI).

beacon tower studenti concurs boston USA

Echipa clujeană care se află până în momentul de faţă pe locul al doilea la numărul de voturi acordate prin like-urile de pe pagina de Facebook, au ales un design care combină atât viziunea asupra Bostonului (clădirile zgârie-nori), cât şi reprezentarea faliilor seismice pentru a menţine tema concursului.

În anul 2013 si 2014 echipele Universităţii Tehnice au reuşit performanţa de a fi pe primul si al treilea loc în competiţia machetelor, iar pe locul întâi în ceea ce priveşte lupta pentru desemnarea tricoului oficial al competiţiei. Pentru ediţia din acest an a concursului Student Leadership Council SLC, se va putea urmări parcursul echipei în USA pe pagina oficială a Concursului de Design Seismic a Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca: https://www.facebook.com/utcnsdc/timeline.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.