OFICIAL: Finala Cupei României se va juca la București până la urmă, pe Arena Națională

Federația Română de Fotbal a votat joi, 23 aprilie, ca finala Cupei României dintre Steaua și Universitatea Cluj să se dispute pe Arena Națională, pe terenul unde evoluează clubul FCSB (Steaua), și nu pe Cluj Arena, așa cum votase inițial Comitetul Executiv al FRF.

arena nationala

„Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 23 aprilie 2015, întrunit în mod statutar în conformitate cu art. 33 alin. (2) din Statutul Federației Române de Fotbal în prezența majorității membrilor săi, domnul Kyros Vassaras absentând motivat, adoptă deciziile de mai jos. Stabilește cu majoritate de voturi (un vot împotrivă – domnul Ioan Horoba și o abținere – domnul Alin Cioban) ca Finala Cupei României Timișoreana să se desfășoare la București, pe stadionul Național Arena, în data de 31 mai 2015”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF.

Sponsorul Cupei României Timișoreana, televiziunea PRO TV și clubul Steaua FCSB au făcut presiuni asupra Federației Române de Fotbal și au reușit să întoarcă decizia inițială a Comitetului Executiv, care votase ca finala din 31 mai dintre Universitatea Cluj și Steaua să se joace pe Cluj Arena.

Palidă consolare. De precizat că meciul din Supercupa României s-ar putea disputa totuși la Cluj. „Stabilește în unanimitate ca Supercupa României să se desfășoare într-o altă localitate decât București, cu primă opțiune Cluj-Napoca”, arată oficialii FRF.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.