Olimpia Cluj a câștigat primul meci din play-off

Olimpia UT Cluj-Napoca a disputat duminică primul meci din play-off-ul Superligi, la Baza Sportivă „Unirea” din Mănăștur, împotriva echipei din Prundu Bârgăului, meci care s-a încheiat cu o victorie clară pentru clujence.

Fotbal F - Play Off - Olimpia UT Cluj - Heniu Prundu Bargaului 5-0 (4-0)
Fotbal F – Play Off – Olimpia UT Cluj – Heniu Prundu Bargaului 5-0 (4-0). Foto © Dan Porcuțan

Partida a fost una disputată, cu un ritm de joc alert, cu ocazii de ambele părți, însă clujencele au pătruns de mai multe ori prin blocul defensiv foarte compact si organizat al bârgăuancelor, reușind să înscrie de cinci ori; de patru ori în prima repriză și doar o dată în repriza secundă.

Pentru acest joc antrenorul Olimpiei, Mirel Albon s-a putut baza pe majoritatea titularelor, revenind și Christine Manie (foto) de la Naționala Camerunului, cu excepția Andreei Corduneanu care este în continuare accidentată.

Pentru Olimpia au jucat: Ganea (Boandă 70′) – Desmerean, Olar, Manie (Carp 80′), Giurgiu – Bortan (Mera 85′), Ciolacu, Vătafu – Bâtea, Lunca, Voicu (Indrei 46′).

Pentru Heniu Prundu Bârgăului au jucat: Toma – Pop, Vasile, Neacșu, Mirică (Tisa 89′) – Stroia (Nica 82′), Filler, Lovenberger (Rognean 72′), Deca, Cosma – Ștef (Lauruc 63′).

Au marcat: Ciolacu (4′; 33′), Bâtea (27′), Lunca (40′) și Indrei (51′).

Olimpicele vor disputa următorul meci din play-off în deplasare la Craiova, în 27 Aprilie de la ora 11:00, urmând ca doar după două zile, în 29 Aprilie de la ora 14:00, să primească vizita echipei din eșalonul secund, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc pentru a disputa partida din cadrul sferturilor Cupei României.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.