Organizare defectuoasă în prima zi de City Fashion Week 2017, la Grand Hotel Napoca

Ajuns la ediţia a 3-a, unicul festival de modă din Transilvania, City Fashion Week, a avut anul acesta parte de o organizare defectuoasă.

Prima zi s-a dovedit a fi un fiasco total din punct de vedere organizatoric. După ce primele două ediţii au avut loc la Grand Hotel Italia, anul acesta locaţia aleasă a fost o sală mică de circa 250 de locuri de la etajul 1 al Grand Hotel Napoca, o locaţie total nepotrivită pentru un show de modă cu invitaţi renumiţi din industrie şi la care intrarea a fost liberă, deci organizatorii trebuiau să se aştepte la un număr mare de spectatori.

Clujenii au umplut până la refuz micuţa sală de nunţi „Atena” de la Napoca şi s-au înghesuit să vadă colecţiile lui Cătălin Botezatu, Maria Marinescu şi alţii, iar cei care nu au mai prins loc pe scaune au fost nevoiţi să urmărească show-ul din picioare.

De asemenea, sute de oameni au aşteptat afară în zadar şi au format coadă la intrare în speranţa că vor reuşi să intre, dar au fost nevoiţi să plece dezamăgiţi.

Mai mult, aerul condiţionat din sală nu a făcut faţă, iar temperatura a atins cote uriaşe, făcându-i pe mulţi participanţi să plece înainte de final.

„Organizare foarte proastă şi o sală mică pentru un asemenea eveniment. Nu înţeleg de ce nu s-a găsit o sală mai mare, poate sala sporturilor”, ne-a spus o clujeancă care a plecat dezamăgită înainte de final.

City Fashion Week se află la a 3-a ediţie şi este organizat de Ştefan Farell, proprietarul agenţiei de modele City Models. Evenimentul aduce la Cluj-Napoca 40 de designeri renumiţi şi invitaţi de seamă din industria fashion, cum ar fi Romaniţa Iovan sau Cătălin Botezatu.

Iată câteva fotografii din prima zi a City Fashion Week, în care se poate vedea haosul organizatoric de care au avut parte spectatorii prezenţi în prima zi.

VIDEO

Colecţia VIGGO, by Cătălin Botezatu

Designer-ul vestimentar Maria Marinescu a expus la City Fashion

Colecţia „Mineli” a designer-ului Ionuț Glavan

Fosta jurnalistă şi corespondent de război, Clara Rotescu, a expus la City Fashion Week ultima sa colecţie

Ediţia a 3-a continuă şi astăzi, de la ora 20:00, cu noi colecţii prezentate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.