Organizatorii Jazz in the Park deschid un local în centrul Clujului – „Vorbe – un loc pentru prieteni”

„Vorbe” – un loc pentru prieteni – este cel mai nou local din centrul Clujului, deschis de către echipa care realizează și festivalul Jazz in the Park.

Poziționat în inima orașului, Piața Muzeului, pe str. George Clemenceau nr. 3, „Vorbe” se dorește a fi o adevărată berărie culturală destinată dezbaterilor, conferințelor și un spațiu pentru concerte – un Jazz in the Park continuu, potrivit inițiatorilor.

„Fiți atenți, avem vești tari: deschidem o cârciumă!

Vrem să facem acolo un Jazz in the Park continuu, adică o să creăm locul, atmosfera, meniul, line-up-ul, totul împreună cu voi.

Vă așteptăm de săptămâna viitoare în vizită de lucru, avem de testat beri, mâncăruri și playlist-uri alese. Ne facem timp și #locpentruprieteni”, au scris cei de la Asociația Fapte.

Marea deschidere va avea loc în 21 septembrie, iar până atunci proprietarii vor crea localul pe baza ideilor primite de la prieteni.

Timp de o lună, cât ne-a rămas până la deschiderea oficială din 21 septembrie, ne-am propus să creăm locul ăsta împreună cu voi, invitându-vă să fiți aici când intră ceva nou în meniu, când ajunge mobilierul, când amenajăm terasa și strada, când vin berile noi.

Încercați-le pe toate live, spuneți-ne cum să le facem mai bune, dacă să le punem mai la stânga sau mai la dreapta, mai puțină spumă sau mai mult ardei iute, ziceți-ne cum vă place muzica și cât de mare să fie parcarea de biciclete”, au menționat acestia.

Foto: KOMITI (https://www.facebook.com/vorbe/)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.