Pădurea Hoia-Baciu, cea mai misterioasă zonă din România!

Sute de cercetători au studiat acest loc din Romania şi în loc de răspunsuri au găsit mai multe întrebări. Ceea ce se întamplă aici este absolut şocant. Mulţi dintre localnici au mărturisit că au resimţit stări de greaţă, anxietate şi dureri de cap încă de la primii paşi făcuţi în această pădure.

În inima Ardealului există unul dintre cele mai misterioase locuri pe care le întâlnim în România, este vorba, fireşte, de Pădurea Hoia-Baciu. Mulţi oameni de ştiinţă au venit aici pentru a vedea cu ochii lor fenomenele inexplicabile care se petrec şi au rămas cu mai multe întrebări decât răspunsuri. Zona a devenit cunoscută în întreaga lume în anii ’60, însă localnicii au ştiut dintotdeauna de fenomele care sfidează orice logică.

Biologul Alexandru Sift a făcut aici o serie de cercetări, pe parcursul a mai bine de 10 ani. În tot acest timp a fotografiat diferite locuri din padure şi a experimentat ceva absolut incredibil după ce a developat fotografiile. Mai multe siluete şi umbre ciudate apareau pe imagini şi nu puteau fi văzute cu ochiul liber.

Primul OZN fotografiat în Romania

Munca lui a fost continuată de tehnicianul militar Emil Barnea, care a fotografiat aici primul OZN din România. Specialiştii internaţionali au analizat această imagine şi au clasificat-o drept „cele mai clare imagini ale unui OZN fotografiat în Romania şi fără îndoială, unele dintre cele mai bune imagini ale vreunui OZN fotografiat vreodata în lume”.

Primul OZN fotografiat in Romania, în Pădurea Hoia-Baciu

Încă de cum intri în pădure, ceasurile se opresc, busolele o iau razna, iar copacii au forme nemaivăzute. Acest loc din Romania care a devenit celebru în întreaga lume a făcut subiectul mai multor documentare, iar mulţi cercetători, atât români, cât şi străini, au venit aici pentru a se convinge de fenomenele incredibile care se petrec aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.