Alina Dumitru: „Nici mie nu-mi vine să cred că mă retrag”

Vicecampioana olimpică la Jocurile Olimpice de la Londra în proba de judo, categoria 48 de kilograme, Alina Dumitru, a declarat, luni, la revenirea în ţară că încă nu-i vine să creadă că a pus punct carierei sportive şi că nu se va mai duce la antrenamente.

foto: Mediafax / Thomas Campean

E greu, nici mie nu îmi vine să cred. Vreau să stau să mă liniştesc, apoi nu am încotro, trebuie să fac şi pasul ăsta. Voi rămâne în continuare în lumea sportului, vom vedea unde, la federaţie, COSR sau la clubul Steaua”, a spus Dumitru.

Judoka a afirmat că şi-a dorit foarte mult să-şi încheie cariera cu o nouă medalie olimpică.

„Eram campioană olimpică şi toată lumea avea emoţii în faţa mea. Şi eu aveam întrebări înaintea concursului, dar mi-am dorit foarte mult să ajung în finală. Am fost puţin accidentată şi asta a contat în meciul cu brazilianca”.

Deşi a declarat în timpul Jocurilor Olimpice că nu a fost sunată de Traian Băsescu sau Crin Antonescu pentru a fi felicitată pentru medalia câştigată, „clujeanca” a afirmat, astăzi, la revenirea în ţară că aceştia au făcut-o la două zile după concurs.

„Au fost prinşi cu referendumul şi nu m-au sunat atunci, au făcut-o la două zile după concurs”, a subliniat Dumitru

Sportivii români participanţi la Jocurile Olimpice de la Londra au revenit la Bucureşti, luni, după două săptămâni de competiţie în care au reuşit să obţină nouă medalii, din care două de aur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.