Parcul Iuliu Hațieganu intră într-un proces de reabilitare!

Conducerea UBB a anunțat că mâine va semna contractul pentru modernizarea campusului Facultății de Educație Fizică și Sport, situat în parcul Iuliu Hațieganu. Valoarea investiției se ridică la 31 de milione de lei, proveniţi din fonduri europene.

Proiectul de reabilitare a campusului este derulat în cadrul Programului Operaţional Regional (POR) 2007-2013, Axa prioritară 3 – Domeniul de intervenţie 3.4 – reabilitarea / modernizarea / dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale universitare, este finanţat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin Organismul Intermediar – Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, şi are o valoare de peste 31 milioane de lei.

Obiectivele proiectului vizează şi extinderea spaţiilor de învăţământ, reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă, canalizare și hidranți din incinta parcului „Iuliu Hațieganu”, reabilitarea terenurilor de sport, a căilor de acces, precum și a sistemului de iluminat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.