3 noiembrie: Noaptea Devoratorilor de Publicitate la Cluj-Napoca!

Unul din cel mai cunoscut şi creativ retailer, Flanco, aduce anul acesta Noaptea Devoratorilor de Publicitate la Cluj-Napoca, singura selecție de spoturi publicitare din toată lumea, realizată de Jean Marie Boursicot.

Evenimentul va avea loc în data de 3 noiembrie la Casa de Cultură a Studenţilor, iar spectatorii vor putea viziona 290 de reclame atent alese, vor avea parte de concursuri de creativitate, se vor juca și vor putea testa tehnologie de ultimă oră. Seara va fi animată cu un show devorator de stand up comedy by Teo.

Anul acesta, selecţia lui Jean Marie Boursicot include un record de reclame românești selectate – 13, iar spotul românesc Gelozia – IQads – deschide evenimentul.

Noaptea este lungă, dar cu ajutorul cafelei pe care o vor putea face chiar spectatorii, zorii zilei vor găsi sala încă plină.

„În acest an, doza de energie creativă este transmisă publicului atât prin intermediul reclamelor atent selecționate de Jean Marie Boursicot, cât și cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră oferită de produsele electroIT. Astfel, publicul din Cluj-Napoca se va bucura sâmbătă de selecția celor mai reușite creații publicitare, iar în pauze va putea testa produse electronice și electrocasnice menite să îi facă viața mai ușoară”, a declarat Marina Zara, Marketing Director Flanco.

Biletele sunt disponibile la Casa de Cultură a Studenţilor (Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3) şi Agenţia de Bilete a Teatrului Naţional (Piaţa Ştefan cel Mare, nr. 2-4), la preţul de 35 de lei.

Mai multe amănunte pe site-ul oficial www.noaptea-devoratorilor-de-publicitate.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.