Pas cu pas spre promovare – „U” Cluj, noul lider al seriei a V-a din Liga 3

După un început ezitant de campionat în eşalonul trei, Universitatea Cluj a ajuns astăzi noul lider al seriei a V-a din Liga 3, după victoria obţinută la Mediaş, scor 3-0 (1-0), pe terenul echipei a doua a „găzarilor”, într-o partidă care a contat pentru etapa a 11-a a ligii a treia.

George Florescu a deschis scorul pentru „alb-negri” după 15 minute de joc (’15), stabilind scorul pauzei. Universitatea a dominat prima parte şi şi-a creat numeroase ocazii la poarta „găzarilor mici”. Micaş a lovit plasa laterală cu un şut din unghi, după o fază la care a mai contribuit şi Ursu (’28), ultimul reuşind să scape singurul cu portarul şi a şutat în acesta (’37).

În partea a doua, ocaziile s-au înteţit la poarta Gazului II, dar au venit şi golurile, două la număr, Răzvan Greu a făcut 2-0 în minutul 58, iar Goga a stabilit scorul final (’79).

Astfel, în urma acestui succes, „studenţii” pregătiţi de Adrian Falub s-au instalat în pozitia de lider al clasamentului, cu 23 de puncte, profitând şi de faptul că Metalurgistul Cugir a stat în această etapă.

Etapa viitoare, „U” Cluj va primi vizita formaţiei Comuna Recea, sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 17:00, pe Cluj Arena.

Foto © Cristian Cosma / facebook.com/FCUCluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.