Pasionații de golf din Cluj se reunesc la SunGarden Resort&Spa pentru turneul „I Know Golf”

Desfășurată pe unul din cele mai bune terenuri de golf din țară, SunGarden Resort&Spa, competiția I KNOW GOLF va avea loc sâmbătă, 6 iunie, și își dorește să reunească într-un turneu inedit pasionații de golf din Transilvania. Inițiat de compania KNOW!, turneul I KNOW GOLF își propune să devină unul de tradiție în care atât începătorii cât și jucătorii avansați să găsească plăcerea jocului de golf.

i know gold la sungarden resort

Competitia I KNOW GOLF Este o oportunitate excelentă de a întâlni oameni noi, cu pasiuni comune sau de a întări legaturi de business. Este o oportunitate de a petrece o zi într-un cadru deosebit, de a practica sau de a învăța golf și o oportunitate excelentă de networking. Atât golferii cât și nongolferii se vor putea relaxa la baza de de agrement SunGarden Resort&Spa, beneficiind de prețuri preferențiale.

Competiţia va fi deschisă de către domnul Dan Danci, iniţiatorul şi susţinătorul turneului I Know Golf. Sunt aşteptaţi 30 de jucători care vor concura în funcție de handicap: 0 -18 HCP pentru cel mai bun scor „Stroke play net”, iar 18 – 36 HCP pentru cel mai bun scor „Stableford”. Dacă nu ești pasionat de golf, clubul SunGarden organizează o sesiune de Free Non Golfers Day, un bun prilej ca fiecare pasionat de golf să se inițieze împreună cu un Golf Pro, în arta jocului de golf.

Programul competiției „I Know Golf”

start competitie golf: 09.00
free-time non-golferi: 10.00
sesiune training non-golferi: 11.00 – 14.00
final competitie golf: 14.00
lunch: 14.00
festivitatea de premiere: 15.30
business networking: allday

Situat lângă Cluj, în pădurea Baciu, terenul de golf SunGarden îmbrățișează perfect generozitatea reliefului și are o alură sportivă, datorită diversitații traseului.

– Green-urile sunt amplasate pe o suprafață colinară marginită de pădurea de foioase, cu o amprentă hidrografică compusă din lacuri și iazuri jocul devine astfel mai interesant datorită acestor zone obstacol.
– Tee-urile sunt dispuse într-o asemenea manieră încât jocul să fie captivant atât pentru jucătorii profesioniști cât și pentru cei amatori.
– Driving range-ul este prevăzut cu 12 matt-uri, permițând jucătorilor să exerseze diverse lovituri.
– De la prima cupă la ultima jucătorul trebuie să alterneze lovituri scurte cu lovituri lungi, pentru a parcurge traseul ce trece prin micile dealuri, văi și pădure pentru a reveni la un platou deschis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.