Patronul FANY, arestat preventiv pentru 30 de zile

Patronul companiei de transport Fany, Ştefan Cadar, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luată vineri seara în instanţa Tribunalului Cluj.

stefan si olezia cadar fany

Soţia lui Cădar, Olezia, dar şi Daniela Dobrilă (ARR), vor rămâne în arest la domiciliu.

Ştefan Cadar a atacat decizia cu recurs, iar în cazul soţiei sale şi a Danielei Dobrilă decizia a fost atacată de asemenea de procurorii DNA. Contestaţiile vor fi judecate la Curtea de Apel Cluj.

Ştefan şi Olezia Cadar, proprietarii societății Fany Cluj, sunt cercetaţi pentru dare de mită; spălare de bani; fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii ca instigator şi cumpărare de influenţă. Daniela Dobrilă, director în ARR, este cercetată sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de luare de mită; folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată; complicitate la spălare de bani şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii ca instigator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.