Patru jucatoare de la „U” Alexandrion, convocate la echipa nationala de tineret a Romaniei

Patru dintre handbalistele de la „U” Alexandrion Cluj, Sonia Vasiliu, Cristina Laslo, Alexandra Dindiligan și Alexandra Severin, au fost convocate din nou la Lotul Național de Tineret, care va participa în perioada 5-16 iunie, la un stagiu de pregătire organizat de Federația Română de Handbal la Ploiești.

handbaliste U Alexandrion Cluj

Lotul echipei naționale de tineret este pregătit de: Aurelian Roșca – antrenor principal, Gavril Kozma – antrenor secund, Radu Cheregi – video-analist, Niculaie Matasaru – maseur și Alexandru Acsinte – preparator fizic.

Echipa feminină de handbal „U” Alexandrion mai are încă două componente la prima reprezentativă a României. Este vorba despre Laura Popa și Florina Chintoan.

În preliminariile Campionatului European, echipa României face parte din grupa 1, iar după patru meciuri (câte două cu Belarus și cu Norvegia) se situează pe locul al doilea, cu 6 puncte. Pe prima poziție se află Norvegia, tot cu 6 puncte, dar cu golaveraj superior, pe locul trei se află Belarus, iar Lituania este pe ultima poziție, fără niciun punct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.