Remiză pentru „U” Cluj în fața liderului CSM Râmnicu Vâlcea! Meciul s-a disputat la Jucu

Universitatea Cluj a obținut o remiză, scor 1-1, împotriva liderului din liga a doua, seria de vest, CSM Râmnicu Vâlcea, miercuri, 9 martie, în cadrul unei partide care a contat pentru etapa a XXI-a.

fani U Cluj - CSM Ramnicu Valcea la Jucu - 9 martie 2016
Foto: Tiberiu Fărcaș

Echipele de start

„U” Cluj: Bolboaşă – Butean, Crişan, Şandru, Ciupe – Boboc, Alexandru Dan – Ursu, Moruţan (Calcan 60), Ciobanu (Turcak 46) – Târnovan (Vojtus). Rezerve: Grecu, Cordoş, Hâmpea, Erdei, Calcan . Antrenor: Mihai Teja.

CSM Râmnicu Vâlcea: Geantă – Dâlbea, Artean, Georgescu, Dumitraşcu, Stoica, Neagoe, Nwabuere, Pârvulescu, Voinea, Marian Ion. Rezerve: Fildan, Stoica, B. Geantă, Iordache, Firţulescu, Piscanu, Bratu. Antrenor: Alexandru Pelici.

Meciul s-a disputat pe terenul din comuna Jucu, județul Cluj, deoarece stadionul Cluj Arena este protejat pentru partida amicală dintre România și Spania din 27 martie.

Câteva sute de fani ai Universității au făcut deplasarea la Jucu pentru a-și încuraja favoriții.

Vâlcea a rămas în 10 oameni din minutul 28, după eliminarea lui Albert Voinea pentru un fault dur asupra lui Ciupe. Prima repriză s-a încheiat nedecis, iar în partea a doua, Universitatea a deschis scorul prin Alexandru Dan, care a reluat cu capul, pe spate, din 8 metri (’57). Clujenii nu au reușit să mențină avantajul mult timp și s-au văzut egalați în minutul 77, pe fondul unei greșeli în defensivă. În urma unei faze fixe, Pârvulescu a reluat din 7 metri și l-a învins pe portarul Bolboașă.

Până la final, Vâlcea a rămas în 9 oameni, Nwabuere a văzut al doilea galben în minutul 81 și a fost eliminat, dar Universitatea nu a reușit să profite de superioritatea numerică și să fructifice ocaziile avute de Șandru și Ursu, iar meciul s-a încheiat 1-1.

Etapa viitoare, Universitatea Cluj va juca duminică, 13 martie, în deplasare, pe terenul formației FC Brașov, ora 11:00.

În altă ordine de idei, fanii Universității Cluj se vor strânge astăzi în stradă, de la ora 17:00, în Piața Unirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.