Un culturist clujean legitimat la CS „U” Cluj, campion national la Masters 2016

Performanta importanta pentru culturismul clujean. După medalia de bronz din 2014 și cea de argint din 2015, anul acesta a venit și aurul pentru culturistul Tiberiu Horvath, legitimat la Universitatea Cluj, care a cucerit sâmbătă, 28 mai, medalia de aur la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness – Masters 2016, găzduite de Scena Casei de Cultură din Șimleu Silvaniei.

tiberiu horvath culturism masters 2016

Podiumul categoriei Culturism Masters 40-49 ani 90 kg, a fost completat de Constantin Apetri de la CS Steelman Tg. Neamț și Mihai Anderko, legitimat la Dumifitness Cluj.

„Titlul de campion național vine după 4 titluri de vicecampion în 2009, 2010, 2011 (seniori), 2015 (masters), după 2 medalii de bronz 2008(seniori), 2014(masters)…și după participarea la competiții din anul 1990. Este titlul la care am sperat încă de la prima participare la concursuri. La competiție am fost însoțit ca de fiecare dată de familia mea, soția Gianina și băiețelul de 1 an și 5 luni, Patrick, iar ca un fapt divers, am pozat pe melodia preferată a micuțului pentru ca el cumva să știe că tatăl lui evoluează pe scenă. Multumesc clubului Universitatea Cluj pentru susținerea din cei 6 ani de când sunt legitimat la acest club și lui Mihai Florea care, încă de la început, a crezut în mine ca și sportiv competitiv. Deocamdată nu am planificată nici o competiție viitoare, deoarece încă sunt coplesit de moment, dar mă tentează participarea la campionatul Balcanic, care va avea loc în octombrie”, a declarat sportivul nostru, Tiberiu Horvath.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.