Percheziții în Cluj. Trei bărbați sunt bănuiți de tâlhărie

În urmă cu aproximativ trei săptămâni doi tineri de 18 și 20 de ani ar fi fost agresați și jefuiți de cei trei bărbați. Aceștia le-ar fi furat lucruri în valoare de peste 8.000 de lei celor doi tineri. Din acest motiv, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare în Cluj-Napoca, Mociu, Apahida și Florești. 

Cei trei bărbați au fost prinși și arestați preventiv.

„În fapt, cercetările polițiștilor au fost demarate la data de 11 septembrie a.c., în urma sesizării a doi tineri de 18 și 20 de ani, care, în jurul orei 14.30, în timp ce se aflau într-un autoturism pe strada Ileana Cosânzeana ar fi fost agresați de trei persoane și deposedați de bunuri în valoare de aproximativ 8.500 de lei.  

În cadrul perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat în vederea documentării infracțiunii telefoane mobile, obiecte despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea faptei și alte bunuri de interes în cauză.

Urmare perchezițiilor s-a reușit recuperarea a peste 90% din prejudiciul creat.

Administrarea probatoriului a condus la reținerea celor trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani. Ulterior, în urma prezentării acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile derulate au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigărzii de Operațiuni Speciale Cluj, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic”, a transmis IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.