Peste 10.000 de bilete vândute la concertele Deep Purple şi UB40

cluj arena music fest 2013Pregătirile pentru evenimentul Cluj Arena Music Fest sunt pe ultima sută de metri. Organizatorii au schimbat locaţia scenei, aceasta fiind mutată din faţa Peluzei în faţa Tribunei a II-a. Toţi care şi-au luat bilete la tribuna a II-a vor fi mutaţi la Tribuna I.

Organizatorii au anunțat că până luni se vândusera peste 10.000 de bilete pentru fiecare seară și este așteptată o asistență de 20.000 de locuri.

Ambele formaţii vor petrece 48 de ore la Cluj și vor fi cazate la două hoteluri de cinci stele, iar pretențiile acestora nu au fost exagerate. Deep Purple a solicitat bere germană și bere locală, apă minerală, apă plată și meniuri vegetariene. De asemenea, aceștia au solicitat limuzine Audi A8 care să nu fie mai vechi de 2 ani.

Peste 100 de jandarmi vor asigura ordinea în afara stadionului, atât vineri cât și sâmbătă, urmând ca circulația autovehiculelor pe arterele din jurul stadionului va fi închisă de la ora 15:00 la ora 23:00 cu exepția tramvaiul care va circula normal.

În perioada 7-8 iunie, va avea loc „Cluj Arena Music Fest”, eveniment care cuprinde concerte ale trupelor britanice Deep Purple şi UB 40, aflate într-un turneu european în această perioadă.

Deep Purple va cânta în 7 iunie, iar în deschidere vor concerta trupele româneşti Baniciu, Kappl, Lipan & Friends, Holograf, Compact, Bere Gratis şi Proconsul, iar în 8 iunie va cânta UB 40, în deschidere Smiley, Alex Velea, Ştefan Bănică jr. şi Antonia.

Preţurile biletelor variază între 65 de lei şi 250 de lei, în prima seară, şi între 45 de lei şi 200 de lei în cea de-a doua seară, iar abonamentele pentru ambele zile vor costa între 85 de lei şi 350 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.