UBB Cluj pune la dispoziție peste 400 de locuri de cazare în căminele proprii pe perioada admiterii

Universitatea Babeş-Bolyai anunță punerea dispoziţia candidaţilor la statutul de student un număr de 440 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu, disponibile pentru întreaga perioadă a admiterii.

foto: citynews.ro

Locurile, situate în camere cu 5 paturi, vor fi disponibile în perioada 12-31 iulie 2017 şi vor putea fi ocupate la un tarif de cazare de 25 lei/pat/noapte, în baza unei cereri transmise Serviciului Social al Universităţii.

Candidaţii vor avea posibilitatea de a se caza împreună cu părinții, iar plata cazării se va putea face atât în numerar, la administrația Căminului Studențesc nr. 4, cât şi prin ordin de plată, în contul de Trezorerie al Universității Babeș-Bolyai (cont IBAN RO59TREZ21620F331400XXXX) .

În vederea obținerii unui loc de cazare, studenții trebuie să trimită o cerere și o copie a cărţii de identitate la adresa [email protected] sau să le depună la Serviciul Social al UBB (str. I. C. Brătianu nr. 14), cu cel puțin 3 zile înainte de data solicitată pentru cazare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.