Peste 100 de concurente, înscrise în acest an la Women Rally din Cluj-Napoca

În acest weekend, 13-15 septembrie, peste 100 de concurente si peste 70 de mașini se vor alinia la startul ediției din acest an a Women Rally Cluj-Napoca.

Devenit anul acesta Campionat Național sub egida FRAS, Women Rally este deja un reper în motorsportul autohton, fiind cea mai importantă competiție de amatori dedicată doamnelor și domnișoarelor pasionate de condus.

Etapa de la Cluj-Napoca începe vineri seara, pe 13 septembrie, cu briefingul cu concurentele, care va avea loc de la ora 19:00 în sala de conferințe de la Cluj Arena.

Startul festiv deschide ziua concursului, sâmbătă pe 14 septembrie, unde participantele vor putea fi urmărite prin poarta de start de pe esplanada Cluj Arena începând cu ora 10:30.

Acestea se vor muta apoi la VIVO! Cluj-Napoca unde, începând cu ora 11:30, se vor desfășura cele 2 manșe de concurs. Cele mai rapide concurente vor fi premiate la dineul oficial, găzduit de la ora 19:00. Evenimentul se încheie duminică, pe 15 septembrie, când participantele și invitații lor sunt așteptați la o vizită special organizată la Salina Turda și la crama din incinta salinei.

Pe lângă bine cunoscutul format de 3 zile care a atras nenumărate complimente din partea concurentelor, organizatorii au pregătit pentru etapa de la Cluj o serie de surprize. Datorită numărului mare de înscrieri, traseul de concurs organizat în parcarea VIVO! Cluj-Napoca propune de această dată un circuit perfect simetric care va permite startul simultan a două mașini. Și cei mici vor putea intra în atmosfera competiției, în cadrul sesiunilor de karting pregătite de organizatori vineri, pe 13 septembrie, la Kids Karting Experience.

Printre invitații speciali ai acestei ediții se numără femei implicate în motorsportul național la cel mai înalt nivel, care vor sta la dispoziția concurentelor pentru a împărtăși mai multe despre următorii pași în motorsport. Mirela Bucovicean, președinta Comisiei pentru Femei FRAS, va participa cu una dintre mașinile ei de concurs; tot cu o mașină de raliu va fi prezentă Cristiana Oprea, care va pilota o Dacia Sandero cu care a concurat în Campionatul Național de Raliuri. Lista este completată de copilotul Alina Bianca Pop, care are numeroase participări atât în Campionatul Național de Raliuri, cât și în cel European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.