FOTO: Pregătite pentru confruntarea cu Krim. „U” Jolidon a dispus de HCM Baia Mare cu scorul de 32-26!

„U” Jolidon Cluj-Napoca a întâlnit, miercuri, pe teren propriu, formaţia HCM Baia Mare, de la ora 19:30, într-o partidă restantă din cadrul etapei a patra a Ligii Naţionale. Meciul s-a încheiat cu o victorie la o diferenţă de şase puncte în favoarea clujencelor, scor 32-26, care ocupă locul 4 cu un total de patru puncte acumulate.

Handbalistele Universităţii au început în avantaj încă din startul meciului meciului când au condus cu 2-0, iar pe parcusrul primei reprize au reuşit să se distanţeze la patru goluri. HCM Baia Mare a avut câteva tentative de a reveni, dar nu a reuşit să se apropie la mai mult de două goluri. Tabela la pauză arăta 18-15 pentru clujence.

În cea de-a doua repriză a jocului, „U” Jolidon şi-a continuat dominarea reuşind să se impună la final la o diferență de şase goluri.

Elevele lui Florin Covaciu au trecut cu brio ultimul examen înaintea debutului în grupele UEFA Champions League, partidă care va avea loc duminică, 14 octombrie, la Ljubljana cu formaţia gazdă, Krim.

Antrenorul lui „U” Jolidon, Gheorghe Covaciu, a declarat despre victoria cu Baia Mare: „S-a văzut puţină relaxare la fete, dar sper că până duminică să ne revenim la normal”.

Cât despre partida de duminică de la Ljubljana, emoţii sunt, e normal, nu e deloc un meci uşor cu un candidată la câştigarea trofeului: „Toată lumea are emoţii, eu ca antrenor, dar mai ales trei sferturi din fete care n-au jucat niciodată în Liga Campionilor. Jucăm cu o pretendentă la câştigarea competiţiei, este o partidă în care sperăm să facem faţă cât mai bine. Să vedem cum ne descurcăm acolo. Sunt mândru că sunt antrenor şi că am reuşit să duc echipa asta în Liga Campionilor. Am crescut şi eu odată cu ele, sunt jucătoarele mele, ele sunt sufletul meu, sunt copiii mei„, a punctat Covaciu.

Marcatoare: Senocico 6, Vădineanu 6, Paraschiv 6, Tivadar 5 (3 din 7m), Dincă 4, Cartas 2 (1), Florea 2, Chintoan 1.

Foto: Mihai Medan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.