Peste 1300 de arbori cu balot plantați până acum la Cluj-Napoca, în cadrul unei campanii demarate în 2017!

Primăria Cluj-Napoca a început în toamna anului 2017 una dintre cele mai mari campanii de plantări de arbori cu balot, care continuă și în acest an.

Arborii cu balot au fost plantați la nivelul municipiului Cluj-Napoca pe aliniamentele stradale, în parcuri, școli și grădinițe.

În cadrul acestei campanii au fost încheiate contracte subsecvente pentru un număr de 1704 bucăți arbori cu balot. Valoarea totală a acestora este de 2.228.950 lei fără TVA.

Până în acest moment au fost plantați 1330 de arbori, astfel:

  • 1188 bucăți arbori cu balot pe domeniul public: aliniamente stradale, spații verzi, parcuri și împrejurul mai multor parking-uri;
  • 142 bucăți arbori cu balot în curțile școlilor și a grădinițelor.

Din totalul de 374 buc arbori care mai trebuie să fie recepționați, au ajuns astăzi, 6 martie, 27 bucăți arbori cu balot din specia prunus, care urmează să fie plantați la urmatoarele locații:

Liceul Tehnologic Nr. 1, Liceul Aurel Vlaicu, Liceul Teoretic Nicolae Bălcesu, Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Colegiul Pedagogic, Școala Nicolae Titulescu, Spitalul Municipal Clujana- Secția Psihiatrie, Școala Zorilor, Grădinița Sighișoara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.