Piaţa Unirii, zguduită de motoare puternice: Derapajele controlate revin la Cluj

Eşti pasionat de motoare puternice? Te fascinează derapajele, mirosul de cauciuc ars şi sunetul roţilor pe asfalt? Graţie Napoca Rally Academy, mâine, 25 august, derapajele controlate revin la Cluj. Toţi clujenii sunt aşteptaţi după ora 16, în Piaţa Unirii pentru a afla secretele derapajelor controlate şi ale condusului direct de la piloţii Napoca Rally Academy.

Dacă în luna iunie, după o pauză de patru decenii, Piaţa Unirii a răsunat în acordurile motoarelor maşinilor de raliu, de această dată organizatorii de la Napoca Rally Academy, în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca, pregătesc şi mai multe surprize şi tentaţii pentru pasionaţii de maşini. Campioana Naţională de Raliuri va oferi în centru Clujului posibilitatea de a intra în legătură cu toţi piloţii şi copiloţii echipei, dar, de asemenea, vor fi prezente şi echipe de baschet, box, rugby, culturism şi dans. Clujenii vor putea admira maşinile de concurs ale echipelor ce au obţinut titlul de campioni naţionali ai clasei 11, în urmă cu o săptămână, cu două etape înaintea încheierii Campionatului Naţional de Raliuri: Vlad Cosma – Florin Dorca (Citroen C2R2 Max) şi Daniel Ungur – Anton Avram (Subaru Impreza STI ).

Scopul principal al organizatorilor este acela de a promova conduita defensivă recomandată la volan şi a acţiunilor de conştientizare a şoferilor că „viteza ucide, iar şoseaua nu este o probă de raliu”, conform site-ului http://www.napocarallyacademy.ro.

Clujenii vor putea, de asemenea urca la volanul unui simulator pentru derapajele controlate montat pe unul dintre automobilele şcolii de pilotaj. Tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a experimenta acest simulator este să vă înscrieţi în prealabil printr-un e-mail la adresa [email protected] sau prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Academiei. Mesajul trebuie să conţină numele şi prenumele, vârsta şi categoria de permis deţinută.

“Napoca Rally Academy aşteaptă cu această ocazie toţi fanii şi iubitorii de automobile să ia parte la un eveniment plin de bună dispoziţie şi totodata benefic pentru siguranţa rutieră a tuturor participanţilor la trafic.”, afirmă organizatorii, Napoca Rally Academy.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.