Pizza, mâncarea asiatică și burgerii, preferatele clujenilor! Când se fac cele mai multe comenzi online de mâncare

Clujenii comandă mâncare de pe Internet mai ales la birou și preferă pizza, mâncarea asiatică și burgerii. Valoarea medie a comenzilor înregistrate în municipiul Cluj-Napoca se ridică la circa 50 de lei, potrivit datelor foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România.

foodpanda_pizza

Majoritatea clujenilor comandă online pizza, meniuri de prânz, mâncare asiatică și burgeri. Miercurea și joia, între orele 12.00 – 12.15, se fac cele mai multe comenzi de mâncare pe Internet, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, potrivit datelor foodpanda. Dacă la mijlocul săptămânii se înregistrează vârful tranzacțiilor, sâmbăta se înregistrează cele mai puține, în contextul în care clujenii preferă să gătească acasă.

„Cluj-Napoca se află în topul primelor cinci orașe din țară în funcție de valoarea comenzilor înregistrate pe platforma foodpanda. Clujenii vor să se delecteze cu preparate culinare care nu se regăsesc în meniul lor de zi cu zi și mănâncă la birou în special pizza, meniuri de prânz, mâncare chinezească sau burgeri. În prezent, aceștia ocupă locul doi la nivel național după numărul comenzilor plasate pe platforma foodpanda.ro, după bucureșteni”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Conform datelor centralizate de companie, comanda maximă online făcută în ultimele șase luni în Cluj-Napoca a fost de 309 lei, fiind cea mai mare înregistrată în provincie.

În ceea ce privește dispozitivele folosite pentru plasarea comenzilor, clujenii folosesc preponderent desktop-urile și doar 38,5% utilizează device-urile mobile atunci când își aleg mâncare de pe Internet. Dintre cei care caută preparatele culinare de pe smartphone-uri sau tablete, mai bine de 22% folosesc sistemul de operare Android pentru plasarea comenzilor, iar peste 15% sunt utilizatori de iOS.

În Cluj-Napoca, foodpanda este prezentă de la începutul anului 2014, unde colaborează cu 42 de restaurante de top din oraș, care prepară mâncare pentru toate gusturile, la prețuri accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.