Polițiștii clujeni au verificat Cimitirul Central

Polițiștii au desfășurat o amplă acțiune cu efective mărite la cimitirul Central din Cluj-Napoca pentru prevenirea și combaterea activităților ilicite. 28 de persoane au fost legitimate și au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale.

cimitir central

La data de 29 iulie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 6 Poliţie, împreună cu jandarmi, poliţişti locali şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilicite derulate în Cimitirul Central din Cluj-Napoca.

Poliţiştii au depistat 8 persoane bănuite că ar fi muncit fără documente legale, fiind înştiinţaţi 5 angajatori în vederea efectuării unui control tematic în domeniul relaţiilor de muncă conform competenţelor stabilite de Legea 108/1999 privind înfiinţarea şi organizarea Inspecţiei Muncii.

De asemenea, poliţiştii au legitimat, în total, 28 de persoane, iar 3 persoane care nu-şi justificau prezenţa în cimitir au fost conduse la sediul Secţiei 6 Poliţie.

De asemenea, au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 220 lei, din care 3 la Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor şi 2 la O.U.G. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.