Polus Center Cluj aniversează 8 ani de la inaugurare cu un concert Voltaj și Loredana Groza

Centrul comercial Polus Center aniversează în data de 10 octombrie, 8 ani de la inaugurare. Cu acestă ocazie, clujenii sunt așteptați la un mega concert aniversar alături de Voltaj și îndrăgita artistă Loredana. În plus, magazinele din incinta centrului comercial au pregătit oferte speciale pe tot parcursul zilei. Cei mici vor avea parte și ei de o zi plină de culoare și distracție în Labirintul Hobiților și se vor întâlni cu personajele de desene animate Angry Birds, Minions, Minnie și Mikey Mouse.

8 ani de Polus - landscape

Sâmbătă, 10 octombrie 2015, cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România sărbătorește aniversarea a 8 ani de la inaugurare. Cu această ocazie atât cei mici cât și cei mari, vor avea parte de o zi specială.
Cei mai mici prieteni ai Polus Center se vor distra copios în Labirintul Hobbiților, ce va fi amplasat în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații, din incinta centrului comercial.

În plus, spre deliciul celor mici, începând cu ora 14.00, în centrul comercial îşi vor face apariția îndrăgitele personaje de desene animate Angry Birds, Minions, Minnie și Mikey Mouse.

Și cum nu este petrecere fără muzică și distracție, începând cu ora 19,00, clienții centrului comercial vor dansa şi vor cânta împreună la mega concertul aniversar alături de trupa Voltaj și Loredana Groza.

„Povestea Polus Center a ajuns la cel de-al optulea capitol. Au fost 8 ani în care Polus Center Cluj a cunoscut o creștere durabilă pe toate planurile. Centrul comercial și-a îmbunătățit constant oferta de servicii și portofoliul de branduri, în funcție de necesitățile și cerințele clienților săi, consolidându-și astfel poziția de cel mai bun loc pentru cumpărături şi de petrecere a timpului liber din regiune. Mulțumim tuturor clienților și partenerilor noștri pentru toți acești ani în care ne-au fost alături. Pe 10 octombrie 2015, vă așteptăm să petrecem împreună aniversarea celor 8 ani plini de momente speciale” – a declarat Răzvan Alistar – PR Officer al Polus Center Cluj.

Pe parcursul zilei, clienții centrului comercial vor fi întâmpinaţi cu numeroase oferte pregătite cu această ocazie.

Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.