Ponta are chef de glume. Ne ameninţă că se retrage din politică după alegerile prezidenţiale!

Premierul Victor Ponta a scris într-un mesaj postat pe Facebook că intenţionează să se retragă din viaţa politică după alegerile prezidențiale, după ce PSD va câştiga, în opinia lui, funcţia de preşedinte.

victor ponta

Liderul PSD îşi anunţă „retragerea” virtual, făcând un scurt rezumat al carierei sale politice.

„În urmă cu exact 13 ani, pe 4 aprilie 2001, Premierul Adrian Năstase m-a numit în funcţia de şef al Corpului de Control al Guvernului! Şi atunci m-am gândit cu regret, dar şi cu mândrie, la cariera mea anterioară de magistrat, dar aşa am crezut că pot să fac mai mult din ce mi-am propus în viaţă. Am încercat în toată această perioadă să folosesc poziţiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, Prim-Ministru) pentru a schimba în bine ţara în care eu şi familia mea ne-am născut şi în care o să trăim tot timpul, cu bune si cu rele. Cred că acest an este cel mai greu dintre toţi anii de până acum (plin de abuzuri, persecuţii politice, calomnii, nedreptăţi, trădări şi dezamăgiri) – dar şi miza sa este enormă! Trebuie să punem capăt tranziţiei de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o ţară europeană, cu oameni mai liniştiţi şi mai demni, guvernati de valori si obiective comune, nu de frica de mascati si de linsajul public din partea unor jurnalisti fascisto-comunistoizi! În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani NU l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea”, a scris Ponta pe Facebook.

One thought on “Ponta are chef de glume. Ne ameninţă că se retrage din politică după alegerile prezidenţiale!

  1. Problemele din JUSTIŢIE dar mai ales din PARCHETE au o strânsă şi directă legătură cu Pinocchio Victor Ponta şi Șantaj Băsescu. Numirea şefilor la DNA şi Parchetul General a fost facută de ministrul Justitiei – portofoliu al carui interimat il asigura premierul Pinocchio Victor Ponta – printr-o înţelegere murdară cu Băsescu. „Nu suntem parte şi nu suntem de acord cu o înţelegere politică făcută cu Băsescu prin care să se împartă aceste poziţii. Nu suntem de acord, nu avem cum să fim de acord cu propunerea d-nei Laura Codruţa Kovesi, conducător vreme de şase ani a Parchetului General în ceea ce am numit cu toţii şi numim regimul Băsescu”, a spus Crin Antonescu. Drept urmare a numirii netransparente a şefilor la DNA şi Parchetul General, P.N.L. a renunţat la portofoliul Justiţiei care-i revenea în temeiul prevederilor din acordul U.S.L. P.N.L. şi Crin Antonescu au dat dovadă de unitate, verticalitate, corectitudine şi onestitate. Sper să-i țină! Ponta a invătat de la… Adrian Nastase! Feriti-vă de măgăruşi şi ciuma roşie (PSD-UNPR-PC), susținuți de televiziunile lui Dan Voiculescu și Sebastian Ghiță! Să vă fie ruşine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.