Poziția reprezentanților Sălii Polivalente cu privire la incidentul de sâmbătă, în care un copil a căzut de la 5 metri din tribună

Conducerea Sălii Polivalente din Cluj-Napoca au remis presei duminică, 13 martie, un comunicat prin care anunță formarea unei comisii tehnice de anchetă ca urmare a incidentului de sâmbătă seara, când un copil de 9 ani, junior al clubului de baschet U-BT Cluj-Napoca, a căzut de la 4 metri înălțime printr-o despărțitură dintre tribuna fixă și cea retractabilă, de la peluza a doua.

Foto Digi 24 Cluj

Incidentul s-a petrecut în primul sfert al meciului dintre U-Banca Transilvania și CSM Oradea.

„Ca urmare a incidentului petrecut în data de 12 martie 2016, la meciul de baschet masculin dintre U Banca Transilvania și CSM Oradea vă comunicăm faptul că, a fost constituită o comisie tehnică de anchetă în cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, care va stabili circumstanțele și cauzele producerii incidentului și se va analiza, atât starea construcției, cât și starea echipamentelor din sală. La finalizarea acestei întruniri se vor stabili responsabilitățile tuturor factorilor implicați (constructor sală, furnizor echipamente, organizator evenimente, administrația sălii).

Ne exprimăm regretul pentru incidentul nefericit de aseară și transmitem compasiunea noastră tânărului sportiv și familiei acestuia. Vom reveni cu detalii cu privire la bunul mers al anchetei”, se arată în comunicatul reprezentanților sălii.

Această comisie tehnică va fi coordonată de viceprimarul Gheorghe Șurubaru.

Tânărul de 9 ani a primit ajutor medical din partea echipajului de pe ambulanţă venit special la meciul de baschet, după care a fost transportat la spital cu mâna fracturată. Acesta a fost anesteziat şi i-au fost puse oasele de la antebraţ la loc, dar acesta acuză şi câteva dureri la piciorul stâng.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.