Toto Cutugno a susținut un concert de poveste de aproape 3 ore pe scena Sălii Polivalente din Cluj – FOTO/VIDEO

Celebrul artist italian Toto Cutugno le-a oferit un concert pe cinste și o amintire frumoasă celor aproximativ 4000 de spectatori care au asistat, duminică seară, pe 13 martie 2016, la recitalul său din Sala Polivalentă.

toto cutugno cluj 13.03.2016

Cântărețul a urcat pe scenă la ora 19:15, îmbrăcat complet în negru, sacou, tricou și pantaloni de piele, și și-a început recitalul cu câteva piese dedicate reprezentantelor sexului frumos cu ocazia zilei femeii. Prima parte a spectacolului a durat până la 20:30, după care a luat o pauză de circa 15 minute, timp în care spectatorii și-au putut cumpăra un vin bun, o apă plată sau un suc de la barurile mobile de pe coridoarele polivalentei.

Toto Cutugno a primit flori din partea a doi copii, pe care i-a recompensat cu un autograf ca amintire, iar o doamnă din public i-a oferit și ea un buchet de flori. Artistul a vorbit numai în limba italiană, dar a avut traducătoare în română.

Italianul în vârstă de 72 ani a dialogat foarte mult cu publicul, în special cu femeile, demonstrându-și în repetate rânduri iubirea și aprecierile pentru românce. Acesta i-a răsfațat pe spectatori cu cele mai celebre hituri ale sale, precum „L’Italiano”, „Serenata” sau „Insieme”.

La finalul concertului, Toto Cutugno a interpretat și trei piese în limba română, „Ciobănaș cu 300 de ori”, „Așa-i românul” și „Noi suntem români”, spre deliciul publicului.

VIDEO


Concertul a fost organizat de Project Events România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.