„U” Cluj a obținut un punct la Brașov, dar a terminat meciul cu 3 eliminați și a ratat victoria în prelungiri

Universitatea Cluj a remizat, scor 0-0, sub Tâmpa, pe terenul formației FC Brașov, într-o partidă care a contat pentru etapa a 22-a a Ligii a 2-a seria de vest.

U Cluj

Echipele de start:

„U” Cluj: Bolboaşă – Butean, Cordoş, Crişan, Ciupe – Alex Dan (Răzvan Greu 75), Boboc – Turcak (Calcan 46), Moruţan (Târnovan 57), Ursu – Vojtus. Antrenor: Mihai Teja.

FC Braşov: Căucă – Georgescu (Manole 41), Marin, V.Munteanu, I.Puţanu, S.Pană, Bruno Madeira (Al. Coman 29), Cristi Andor, Avram, M. Matei, B.Rusu (D.Ene 70). Antrenor: Mihai Stere.

„Studenții” pregătiți de Mihai Teja s-au aflat în permanență la conducerea jocului, contabilizând cea mai mare ocazie a primei reprize, care l-a avut ca autor pe slovacul Vojtus. Acesta a reluat în plasa laterală din 3 metri lateral stânga (22). Cele două formații s-au tatonat reciproc în prima parte, iar situațiile importante au lipsit cu desăvârșire.

În repriza secundă, Robert Boboc a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roșu, lăsându-și echipa în inferioritate numerică pe final de meci (78), fiind urmat mai repede la vestiare și de slovacul Vojtus, care a fost eliminat în minutul 84 după ce l-a lovit involuntar pe portarul brașovenilor, după o fază la care Calcan a scos doi jucători din joc, a trimis în centru pentru Târnovan, care a ratat intercepția, iar Vojtus a încercat să ajungă la minge, însă îl lovește pe portar și este eliminat.

Portarul Universității, Bolboașă, a salvat cu un reflex de zile mari șutul de la 17 metri al lui Marius Matei în minutul 88, iar același Matei a reluat peste poartă din câțiva metri în urma unui corner (90). Universitatea a terminat meciul în atac, fundașul dreapta Mihai Butean a scăpat singur cu Căucă și a încercat să-l surprindă cu un șut, dar portarul „stegarilor” a respins din cădere (91). Răzvan Greu a fost eliminat în ultimul meci al prelungirilor după ce și-a lovit, fără minge, adversarul cu capul în gură (93).

În urma acestei remize albe, Universitatea Cluj mai păstrează șanse mici la un loc de play-off la finalul acestui sezon, fiind la 7 puncte de locul 6, iar etapa viitoare va primi vizita formației FCM Baia Mare, sâmbătă, 19 martie, ora 11:00, pe stadionul din comuna Jucu.

Clujenii vor câștiga etapa 24 și 26 la masa verde din cauza retragerii din campionat a Caransebeșului și Bihorului.

Etapa 23: „U” Cluj – FCM Baia Mare (19 martie 2016)
Etapa 24: „U” Cluj stă
Etapa 25: „U” Cluj – Metalul Reșița (26 martie 2016)
Etapa 26: „U” Cluj stă

Clasamentul Ligii a doua, seria de vest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.