Poziția sponsorului Timișoreana după decizia schimbată de FRF în cazul finalei Cupei României

Meciul dintre Universitatea Cluj și Steaua FCSB din finala Cupei României de pe 31 mai se va disputa pe Arena Națională, deși Comitetul Executiv al FRF stabilise inițial ca partida să se dispute pe Cluj Arena.

arena nationala

Brandul Timișoreana, sponsorul oficial al competiției, a remis presei poziția companiei în acest caz.

„Timișoreana, berea românească cu cea mai lungă tradiție, este suporter al fotbalului adevărat încă de la sfârșitul anului 2006, când ne-am alăturat competiției interne Cupa României în calitate de Sponsor Principal.

Suștinem Cupa România Timișoreana de nouă ani de zile și în tot acest timp, la fel ca și în cazul acestei ediții, am respectat deciziile Federației Române de Fotbal, inclusiv de alegere a stadionului pe care se va juca finala competiției. Timișoreana și-a asumat rolul de a le oferi suporterilor un spectacol care să amplifice experiența finalei unei competiții de tradiție cum este Cupa României. De-a lungul anilor, în afară de București, am susținut acest spectacol și în alte orașe din țară: Iași, Brașov, Timișoara, Târgu Jiu și Piatra Neamț.

Suntem convinși că fotbalul frumos se poate juca oriunde, iar spectacolul Cupei României Timișoreana îi va încânta pe toți suporterii”, se arată în comunicatul companiei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.