Falub: „Scorul e puțin exagerat. Steaua e un club puternic care știe să își apere interesele”

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, a declarat la conferința de presă după meci că rezultatul din meciul cu Steaua a fost puțin exagerat, iar jocul nu a fost de așa natură ca echipa sa să piardă cu 3-0. Acesta a lăudat Steaua și a precizat că este un club puternic care știe să își apere interesele, mai ales după presiunile mediatice exercitate asupra comisiilor FRF, după decizia de a muta finala Cupei României pe Arena Națională și nu pe Cluj Arena.

adrian falub

„Scorul este puțin exagerat pentru că jocul nu a fost de așa natură ca noi să pierdem cu 3-0. Mental nu am fost bine pregătiți pentru acest joc. Dezamăgirea e mare, dar trebuie să ne gândim în continuare pentru că războiul nostru nu este cu Steaua. Trebuie să câștigăm următoarele trei partide. Rezultatul putea fi altul dacă am fi primit penalty la 1-0 pentru Steaua. Cred că la 1-1 lucrările se puteau desfășura altfel. Penalty-ul acordat pentu Steaua a fost o fază comică, dar din punctul acesta de vedere arbitrul a făcut niște erori, poate fiind și sub presiune după ultima săptămână de plâns a Stelei.

Noi avem nevoie de  12 puncte din 6 meciuri. Steaua e o echipă puternică, cu jucători de calitate, care pot să joace bine teren și o echipă care conduce clubul din spate. Steaua e un club puternic care merită felicitat, e un club mare care știe să își apere și promoveze interesele”, a fost concluzia antrenorului Universității, Adi Falub.

Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, s-a declarat extrem de mulțumit de evoluția echipei sale.

„A fost un meci foarte greu, cu o echipa bună, care luptă în continuare pentru a se salva. Cred că am avut un joc foarte bun în primele 15-20 de minute, iar după primul gol am început să pierdem mijlocul terenului. Sunt bucuros că am marcat multe goluri. Țucudean a făcut un meci foarte bun astăzi, a alergat foarte mult, dar sunt bucuros că a marcat Stanciu, aveam nevoie de el și de evoluțiile lui. El a fost criticat foarte mult, dar e un jucător care are calități foarte bune. Era o presiune foarte mare, mai ales că a câștigat și ASA, și aveam nevoie de o victorie cu mai multe goluri astăzi.

Cred că pe mine mă țin la Steaua rezultatele. Sper că la meciul cu Târgu Mureș să vină mai mulți suporteri pentru că avem nevoie”, a declarat antrenorul Stelei, Costel Gâlcă la conferința de presă după meciul câștigat de echipa sa cu 3-0 pe terenul Universității Cluj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.