Premierul Ludovic Orban îi cere demisia lui David Ciceo de la Aeroportul Internațional Cluj

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Transporturilor, Lucian Bode, să realizeze toate demersurile pentru a-l trage la răspundere pe directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj, David Ciceo pentru situația de joi, 9 aprilie, când circa 1800 de oameni s-au îmbulzit la poarta terminalului pentru a aștepta cele 12 aeronave private care să îi ducă la muncă în Germania.

„Poate închideți aeroportul Cluj, după ce am văzut azi. Este inadmisibil. Au fost două tentative de schimbare a acestui manager (David Ciceo – n.red.). Trebuie demarată o anchetă. E inadmisibil ce s-a petrecut acolo, să folosim toate pârghiile pentru a-l trege la răspundere pe managerul aeroportului. Nu a luat măsuri pentru distanțarea socială, pentru asigurarea. I-am cerut prefectului să ia măsuri pentru a-l trage la răspundere. Dacă mai sunt astfel de curse, ele să fie notificate din timp”, a declarat Ludovic Orban.

Nemulțumit de situația creată, Orban a susținut că a solicitat și Prefectului de Cluj, Mircea Abrudean, demararea procedurilor pentru tragerea la răspundere a managerului aeroportului clujean.

În replică, directorul David Ciceo se apară și susține că aeroportul a procedat corect în gestionarea situației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.