Premiul de peste un milion de euro la LOTO 6/49 a fost câştigat!

Premiului în valoare de un milion de euro la categoria I LOTO 6/49, care a avut loc duminică, a fost câştigat. Numerele norocoase sunt 43, 12, 24, 36, 7 şi 16, potrivit site-ului Loteriei Române.

Câştigul la categoria I de la Loto 6/49 a fost de 5.078.377,31 lei, adică echivalentul a un milion de euro, potrivit sursei citate.

Tot duminică, premiul categoriei I la Joker, de peste 2,3 milioane de euro de euro, nu a fost câştigat. Numerele extrase la acest joc au fost 35, 33, 37, 3, 20 şi 7. Reportul categoriei I la Joker a ajuns astfel la 10.661.965,11 lei, potrivit loto.ro.

Serverele Loteriei Române nu au funcţionat, sâmbătă, între orele 12.00 şi 17.00, interval în care niciuna dintre cele 2.000 de filiale din toată ţara ale companiei nu au putut elibera bilete pentru extragerile programate duminică, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii companiei.

„Avem două servere, dintre care unul nu funcţiona pentru că avea ventilatorul defect. Al doilea s-a stricat la ora 12.00 şi, din acel moment, agenţiile loto nu au mai putut vinde bilete pentru extragerile de duminică”, a spus Sorin Constantinescu, consilier de imagine al directorului general al Loteriei Române.

Potrivit lui Constantinescu, în cele cinci ore de inactivitate, Loteria Română a înregistrat „pierderi însemnate”, dat fiind faptul că sâmbăta este ziua când vin să cumpere bilete cei mai mulţi jucători.

Nivelul pierderilor va putea fi estimat în cursul zilei de luni, a mai spus Constantinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.