Prima ediție a Cursei Rățuștelor pe Someș, eveniment caritabil pentru „Căsuța Bucuriei”

Clubul Rotaract Samvs Cluj-Napoca invită întreaga comunitate – copii, părinţi, societăţi comerciale şi instituţii – să participe la o activitate cu scop caritabil. Prima ediție a Cursei Rățuștelor” va avea loc duminică, 14 august 2016 pe Someș. Toate detaliile sunt prezentate pe pagina evenimentului.

harta cursei de ratusteCursa Rățuștelor este unul dintre evenimentele Someș2021: Sunt Riveran, prin care Asociația Cluj 2021 marchează depunerea candidaturii Clujului pentru obținerea titlului de Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

Duminică (14 august) de la ora 14:00 ne adunăm pe malul Someșului pentru a da startul celei mai amuzante întreceri pe Someș. De pe podul pietonal (albastru) din Grigorescu vor fi lansate 2021 de rățuște numerotate, galbene, de plastic, care se vor întrece până în dreptul parcului „La Butuci”.

Adoptă rățuște!
✓ Donezi 10 RON pentru o rățușcă
✓ Participi la cea mai amuzantă întrecere pe Someș
✓ Susții Căsuța Bucuriei

Rățuștele pot fi adoptate în diverse locații din Cluj-Napoca: Daisler Print House, HUGO Restaurant, Jaxx American Restaurant, Outwear Kids, Meron și Captain Bean.

Premii

Primele 10 rățuște care vor trece linia de sosire vor fi premiate cu diverse premii oferite de către partenerii evenimentului.

Investim în educație.

Dorim să „adoptăm” și să contribuim la educarea copiilor de la Casa de Copii „Căsuța Bucuriei” Cluj. Susținem financiar și ne oferim sprijinul nostru pe termen lung, făcând voluntariat pentru necesarul casei / copiilor. Tot profitul rezultat în urma Cursei Rățuștelor va fi donat către Casa de Copii „Casuta Bucuriei”.

Avem grijă de mediu
Din punctul de deversare al rățuștelor le lăsăm să se întreacă aproximativ 700 metri. Trec linia de sosire, le pozăm / filmăm ca să aflăm câștigătorii, după care le capturăm pe toate în năvoade. Năvoadele sunt mânuite de profesioniști și asigurate pentru a captura toate rățuștele. Evităm orice scăpare a rățuștelor și poluare a Someșului.

cursa ratustelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.