Primăria Cluj aşteaptă propuneri de activităţi pentru Zilele Clujului

Ediţia a III-a a Zilelor Clujului va avea loc în perioada 24 – 31 mai 2013, iar Primăria Cluj-Napoca a anunţat că aşteaptă propuneri de activităţi pentru acest eveniment.

zilele clujului

Toate organizaţiile care doresc să participe activ în organizarea evenimentului sunt rugate să transmită propuneri de activităţi care ar putea însufleţi timp de o săptămână centrul oraşului.

Propunerile pot fi trimise la Direcţia Comunicare, Relaţii Publice şi Turism, strada Moţilor nr. 3, cam 46 sau pe e-mail: [email protected]

Primele două ediţii ale „Zilelor Clujului” au însumat peste 80 de evenimente, în 25 de locaţii, peste 50 de artişti şi trupe clujene şi naţionale, dar şi artişti internaţionali din peste 10 ţări: Belgia, Italia, Franţa, S.U.A, Ungaria, Spania, China, Coreea de Sud, Irlanda, Germania.

De asemenea, clujenii s-au putut bucura de de un festival culinar internaţional, reprezentaţii de dans, proiecţii de filme şi documentare, parada sportivilor, recordul lui Cristian Gog de 3 ore de stat în gheaţă sau promenada Cărţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.