Primaria incepe dezinsectia in oras

dezinsectiePrimăria Cluj-Napoca va demara prima actiune de dezinsectie pe domeniul public în perioada 15 – 30 aprilie 2013, ce se va desfăşura între orele 20:00 şi 05:00. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata prevazută se va prelungi.

Substanţele folosite în procesul de dezinsecţie sunt DETRAL SUPER şi/sau K”OTRHINE – insecticid pentru combaterea adulţilor şi BIOLARKIM 14 – insecticid pentru combaterea larvelor. Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătăţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III) respectiv Xi (gr.IV) de toxicitate.

Pentru eficienţă, activitatea de dezinsecţie trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care facem un apel cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze dezinsecţia pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public a Primăriei Cluj-Napoca.

Activitatea de dezinsecţie va fi realizata de firma S.C. CORAL IMPEX S.R.L., conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.