Primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, s-a vaccinat la Florești împotriva COVID

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a fost să își facă vaccinul împotriva COVID-19, joi dimineață, în comuna Florești, acolo unde a prins loc.

Lojigan l-a felicitat pe colegul său de partid, edilul Floreștiului, Bogdan Pivariu, pentru buna organizare și profesionalismul personalului.

„Astăzi, conform programării, mi s-a administrat vaccinul Astra Zeneca la centrul de vaccinare din Floreşti. Am acceptat vaccinarea cu toată convingerea şi încrederea în recomandările mediciilor, care au luptat din răsputeri şi luptă în continuare cu pandemia. Le sunt recunoascător pentru efortul lor, la fel tuturor instituțiilor care s-au aflat în prima linie.

Pe lângã respectarea regulilor sanitare în vigoare, vaccinarea ne oferă un atuu în plus, la nivel de țară, şi totodată speranța că într-un timp mai scurt ne vom putea întoarce la obiceiurile cu care eram obişnuiți şi cărora le simțim lipsa. Îi adresez felicitări domnului primar, Bogdan Pivariu, pentru centrul de vaccinare pe care l-a pregătit în Floreşti, pentru standardele înalte de calitate, amabilitatea şi profesionalismul personalului”, a transmis edilul Câmpiei Turzii pe pagina sa de Facbook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.