Primarul Emil Boc a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Coreea în România

Primarul muncipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a întâlnit cu ambasadorul Republicii Coreea în România, în sala de sticlă a primăriei, în care s-a discutat cooperarea dintre municipiul Cluj-Napoca și Coreea de Sud.

„Am primit vizita E.S. Kim Yong Ho, Ambasadorul Republicii Coreea în România în Sala de sticlă a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca. Cu această ocazie, am adus din nou mulțumiri E.S. pentru implicarea și sprijinul oferit municipiului nostru în lupta împotriva pandemiei COVID-19.

Am discutat despre cooperarea dintre municipiul Cluj-Napoca și Coreea de Sud și despre posibile proiecte pe care le putem dezvolta împreună, fie că vorbim de sectorul economic sau de cel cultural. Spre exemplu, relația de înfrățire dintre Cluj-Napoca și orașul Suwon este bazată pe o colaborare de peste 20 de ani în domenii cheie precum dimensiunea universitară, segmentul cultural și ecosistemul de inovare și IT.

Totodată, am prezentat delegației diplomatice o parte dintre proiectele desfășurate sau care urmează să fie derulate de municipalitatea clujeană în materie de mobilitate sustenabilă, dimensiune verde sau infrastructură urbană. La întâlnire au participat:Yoon Chu Sok, ministru consilierLee Hyung Keun, personal administrativ al AmbasadeiLae Weon Park, președinte Open Bridge ConsortiumDan Ștefan Tarcea, viceprimar al municipiului Cluj-Napoca”, a declarat Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.