Primarul orașului Dortmund, Ullrich Sierau, în vizită la Cluj-Napoca! Emil Boc i-a dăruit tricourile echipelor CFR și „U” Cluj

Primarul orașului Dortmund, Ullrich Sierau, a luat parte la o vizită în Cluj-Napoca și a fost primit de primarul Emil Boc, alături de viceprimarul Dan Tarcea la Primăria Cluj-Napoca.

Am avut plăcerea de a primi astăzi, 26 august, la Primăria municipiului Cluj-Napoca, vizita unei delegații condusă de Primarul General al orașului Dortmund, Ullrich Sierau.

În cadrul întâlnirii am prezentat profilul municipiului Cluj-Napoca, parcursul economic și cultural al Clujului și am discutat despre dezvoltarea orașului pe termen mediu și lung.

De asemenea, alături de oficialii germani, am analizat variate oportunități de colaborare între cele două orașe.

Din delegație au făcut parte, pe lângă primarul orașului, membrii care își desfășoară activitatea în diferite domenii în administrația locală și variate instituții importante ale statului. Totodată, în componența delegației a fost reprezentată și Ambasada Germaniei în România prin doi delegați”, a declarat Boc.

Edilul Clujului a primit din partea oficialilor germani un fular cu Borussia Dormund și le-a dăruit oaspeților tricourile cluburilor clujene Universitatea Cluj și CFR Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.